Affiche Vestrock uitgebreid met nieuwe namen

De voorbereidingen voor het festivalseizoen zijn in volle gang. Inmiddels is voor veel festivals de kaartverkoop gestart. Dat geldt ook voor Vestrock dat over drieënhalve maand van acquit gaat. Waar sommige festivals kritiek krijgen met betrekking tot de ticketprijzen, lijkt dat voor het sympathieke boutiquefestival in het Zeeuws Vlaamse Hulst niet aan de orde. Voor € 69,- heb je al een dagkaart en voor een combi-ticket voor beide festivaldagen blijft de schade tot € 125,- beperkt. Dat lijkt alleszins redelijk, gezien de line-up die steeds vastere vorm krijgt, want afgelopen week werden ter ondersteuning van de kaartverkoop die ondertussen in volle gang is nog eens tien nieuwe namen aan het affiche toegevoegd.

Het betreft hier bands als Life Of Agony, TVAM, Wodan Boys, Personal Trainer, Diskopunk, Xeno en Modernlove, die nog niet eerder op Vestrock stonden, maar ook ‘oudgedienden’, die hun sporen eerder verdienden op een van de kleinere podia en deze keer vanwege bewezen diensten ongetwijfeld worden gepromoveerd naar een grotere bühne: Ist Ist,  Headshrinkers en Blaas Of Glory. Tezamen met reeds eerder bekend gemaakte namen als The Prodigy, Franz Ferdinand, Coach Party, Cardboard, Life, Intergalactic Lovers, Stake, The Scratch, ¡Pendejo!, Lavengro, My Baby, Feuerengel: A Tribute To Rammstein, The Howl & The Hum, Bob Uit Zuid, Prins S & De Geit, Antoon, Joost, Scooter, S10 en Merol kan voorzichtig worden gesproken van een line-up om reikhalzend naar uit te kijken.

Voor een gedetailleerde timetable is het nog te vroeg, maar wie de dagindeling bekijkt krijgt een goed beeld van wat de twaalfde editie van Vestrock te bieden heeft. Reden te over om de met potlood gemarkeerde dagen van het weekend van vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni definitief te maken en met een vrolijke highlight stift te blokkeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s