Ff bellen met… Margriet Colenbrander, Motel Mozaïque

Is het voortbestaan van het Rotterdamse festival Motel Mozaïque in gevaar geweest tijdens de twee coronajaren? MuziScene belt met de nieuwe zakelijk directeur van Motel Mozaïque Margriet Colenbrander die antwoord geeft op deze en andere vragen.

Motel Mozaïque start aanstaande donderdag 21 april en gaat Rotterdam drie dagen op zijn kop zetten. Traditiegetrouw is het een festival waar je bij uitstek nieuwe muziek kunt ontdekken, je stad van een andere kant kunt leren kennen en je je kunt onderdompelen in alle denkbare vormen van kunst en cultuur. MuziScene kijkt uit naar de optredens van onder andere Billy Nomates, Soccer96, Sylvie Kreusch, Alicia Breton Ferrer + Euroboy, caroline, Real Lies, Enola Gay, The Homesick, Snapped Ankles, Robin Kester en Katy J Pearson. Zien we je daar? Er zijn nu nog kaarten…

Een gedachte over “Ff bellen met… Margriet Colenbrander, Motel Mozaïque

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s