Alex Cameron – Oxy Music

Who pulled the curtians? Who broke the screen? Who told my brother that his kids gonna die from this vaccine? Who told my mother that she’s never gonna find no love, nobody? Who told my father that he doesn’t have to pay for counselling?

Het is weer een uitbundig feest op het nieuwe album van ‘king of kemp’ Alex Cameron. Dwarse teksten – ‘cash stuffed in my underpants, I’m overflowing watch me dance‘ – super catchy liedjes die allemaal aalglad zijn geproduceerd: het is als een vette bek van de Febo. Je gedroomde ‘secret dirty pleasure‘. Met als toefje slagroom op deze overdadige taart een krachtig gastoptreden van Jason Williamson (Sleaford Mods).

Alex Cameron blijft een consistente serie albums presenteren die je allemaal een goed humeur bezorgen. Wat opvalt is dat hij steeds beter wordt in het schrijven van pakkende liedjes die niet alleen lekker wegluisteren maar ook nog interessant genoeg zijn en je je dus niet hoeft te schamen als je vrienden het op je playlist ontdekken. En zeg nou zelf, je hebt toch af en toe gewoon even wat lekkers nodig naast al die verantwoorde biologische voeding?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s