Momo begint te lokken

Ach, het zijn nog maar 155 dagen met lockdowns, kerstmaaltijden en ander ongemak, en dan kunnen we al beginnen aan een mooi weekend Motel Mozaïque. Is te overzien.

Momo maakt de eerste namen voor het festival dat 21, 22 én 23 april op het programma staat. Daar staan voor de doorsnee MuziScene-lezer al een paar leuke namen tussen. Working Men’s Club bijvoorbeeld, waarvan we met smart wachten op nieuw werk, naar verluid nu met een echte drummer en dáár zijn de meningen me toch een partij over verdeeld! En wat dacht je van Billy Nomates, die de laatste uitgave van Sleaford Mods opleukte maar zelf een knaller van een album op haar grofgebekte naam heeft staan. Katy J Pearson’s vorig jaar verschenen album staat hier nog regelmatig op. Meskerem Mees betoverde ons nog heel recent en voert het Belgisch contingent aan met daarin onder andere Stikstof (met daarin rapper Zwangere Guy) en Sylvie Kreusch.

Benieuwd zijn we nu al naar Talk Show dat redelijk opwindende live-shows schijnt op te leveren. Een festival dat toonaangevend wil zijn kan nu niet meer zonder de nieuwste Britse praatzangsensatie en dat kan Famous wel eens worden. Moet je natuurlijk bij zijn geweest…

Voorts uiteraard singer-songwriters met materiaal dat op je gevoel mikt, traditioneel sterk vertegenwoordigd op dit festival, uitstapjes naar r&b en pop en jazz en what not, en een enkele experimentele arty act als Jockstrap. Dat alles maakt Momo 2022 nu al tot een aanlokkelijke mix voor een lang avontuurlijk weekend in je eigen stad. De kaartverkoop met snelbeslisserskorting begint vrijdag 19 november.

Alle info op: motelmozaique.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s