Joe & The Shitboys – The Reson For Hardcore Vibes (Again)

Het vervolg op het album The Reason For Hardcore Vibes van de punkband uit de Faeröer Eilanden is, zoals de titel al suggereert, een vervolg. Tien nummers in 11 minuten. Een plaat ‘vol’ ehhh… puntige furieuze punksongs. Ook verkrijgbaar op roze 7″. Teksten die, zo vermoeden we, volgens sommige overtuigingen zullen worden bestempeld als ‘rechtstreeks van de duivel afkomstig’, vol vegan bisexuele ‘propaganda’. Hoewel, onze favoriet Personal Space Invader, valt inhoudelijk, op wat F%$^cks na, eigenlijk reuze mee. En dat verdient dan maar één respons:

Een gedachte over “Joe & The Shitboys – The Reson For Hardcore Vibes (Again)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s