Alvast een fijne verjaardag

Het is niet de meest inspirerende tijd om ermee bezig te zijn, maar volgend jaar hebben we veel te vieren. Rotown bestaat 35 jaar, Rock ‘n’ Roll Highschool bestaat 20 jaar en Left of the Dial gaat voor de vijfde keer gebeuren. Oké, het festival is één keer niet doorgegaan in deze wereld, maar wij tellen de editie in een parallel universum gewoon mee. Dus dat lustrum vieren we ook.

Het moet bij ons altijd meer en groter en dus hebben we het 30-jarig bestaan van Rotown gevierd met een 30 dagen durend feest. Dat was leuk, maar ook een beetje overdreven en iedereen liep na die maand op z’n tandvlees. Van het 15-jarig bestaan van Rock ‘n’ Roll Highschool kan ik me vooral herinneren dat we een te grote rookmachine hadden ingehuurd en dat je tijdens het feest geen hand voor ogen meer zag. Niemand heeft de optredende artiesten kunnen zien.

Ik geloof niet dat we daar veel van hebben geleerd, dus het komende jaar zullen we ons vast wel weer vol enthousiasme in een megalomaan project storten. Het liefst begin ik ook nog wat nieuws, een cosmeticalijn, een sitcom, of een danswedstrijd of zo, zodat we er in 2027 nóg een lustrum bij hebben. Het kan altijd meer en groter en er is meer dan een pandemie nodig om ons te stoppen.

Minke Weeda

Achtergrond vector gemaakt door pikisuperstar – nl.freepik.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s