Spencer Cullum – Spencer Cullum’s Coin Collection 2 

Wie kan genieten van Spencer Cullum’s Coin Collection, weet binnen twee seconden genoeg. De intro van What A Waste Of An Echo spreekt boekdelen. Dat wordt weer genieten! Wie geen geduld heeft zapt ter bevestiging door naar Kingdom Weather en zal die vinden. Op deze schitterend relaxte track horen we een bijdrage van de Japanner Yuma Abe (Fantasia), die het nummer naast het fijne arrangement met onder andere een feeërieke fluit en een tevreden brommende bas extra dimensie geeft met zijn in Japans gezongen zinnen. 

Wellicht is het album, dat helaas slechts een half uurtje duurt, nog relaxter en een weinig meer jazzy dan deel 1. Net als op de voorganger staat er weer een relatief lang instrumentaal buitenbeentje op, The Three Magnets. Anders dan op het album uit 2021 heeft Cullum nu hulp van een of meer gastmuzikanten, die blijkbaar voor synergie zorgen waardoor part 2, dat wederom uitkomt bij label Full Time Hobby, zo mogelijk nog aanbevelenswaardiger is dan zijn voorganger. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s