Gelukkig toch nog een probleem

Zondagmiddag voelde ik me wat ongemakkelijk. Er waren honderden lieve reacties binnengekomen naar aanleiding van ons Left of the Dial-festival. Dat is natuurlijk heel erg fijn, en zeker ook wel terecht, want iedereen heeft keihard gewerkt om er een geweldig weekend van te maken. Maar ja, aan complimenten hou je geen column over.

Het is ook allemaal wonderbaarlijk goed verlopen. Goed, we moesten donderdag meteen al de volledige line-up van één zaal verplaatsen wegens geluidsoverlast en een band heeft een optreden op een boot moeten missen, omdat de drummer spoorloos was verdwenen, maar dat waren minimale problemen. Kleine smetjes op een verder vrij vlekkeloze productie. Ik zag die column dus eigenlijk niet meer gebeuren. 

Gelukkig kwam er toen een mailtje binnen van een band die toch niet helemaal tevreden was. Ze hadden te weinig merchandise verkocht en dat was onze schuld. Volgens hun berekening op basis van bezoekersaantallen en de enthousiaste reacties tijdens hun show had het minimaal €250 moeten zijn en niet de €80 die het nu was. Of wij dat verschil wilden bijleggen, want toeren was heel duur. Overigens waren ze wel heel erg blij geweest met het hotel, het eten en de open bar waar ze gretig gebruik van hadden gemaakt. 

Wat we hierop moeten antwoorden, weet ik echt nog even niet, maar ik heb in elk geval een column. 

(De drummer is overigens weer terecht, hoor. Hij was in slaap gevallen in een park en pas rond het middaguur weer wakker geworden.)

Minke Weeda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s