Seb Zukini – The Devil You Know

Sebastiaan Kusters is gezegend met zo’n goeie rockstrot. Het is de troef die Seb Zukini goed uitspeelt op hun ep The Devil You Know. De band uit het noorden van ons land doet mee aan het traject Hit The North, onder auspicien van Eurosonic Noorderslag, en dus is de kans groot dat je de komende maanden meer gaat horen van deze rockband. Hun ep rechtvaardigt dat in elk geval: vijf rocksongs die staan als een huis en zich qua stijl en intensiteit bewegen richting Nothing But Thieves en Foo Fighters. Misschien niet verrassend of vernieuwend, maar je hoort dat de band het genre tot in de puntjes beheerst en een puike sound weet neer te zetten. Afsluiter A Good Time To Stop bevalt misschien het beste dankzij een slepend en zuigend ritme, rake gitaarpartijen en die stem van Kusters die daarmee een refrein neerzet dat je niet snel meer vergeet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s