Elke column gaat eigenlijk over jou

Ik stond op de gang te wachten tot we moesten draaien. De zanger van een band duwde een meisje langs me de kleedkamer in. Hij bood haar wat te drinken aan en ze begonnen een geanimeerd kennismakingsgesprek. Ik probeerde niet mee te luisteren, maar de muren waren nogal dun. 

Ze hadden het over de teksten die hij schreef.  

‘Nee, maar natuurlijk gaat elk nummer eigenlijk over jou.’

Het meisje giechelde. 

Een uurtje later liepen ze hand in hand langs de dj-booth.

Het is nog nooit gebeurd, maar als iemand ooit vraagt waar mijn columns over gaan, wordt dat mijn antwoord. 

Minke Weeda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s