Give it away

The Red Hot Chili Peppers hebben een nieuwe plaat uit. Voor wie het ontgaan mocht zijn, herhaal ik het nog eens: The Red Hot Chili Peppers hebben een nieuwe plaat uit. De afgelopen weken/maanden werd ik er via diverse mediakanalen op gewezen dat er een nieuwe plaat van The Red Hot Chili Peppers aan zat te komen. Nu is ze er. De nieuwe plaat van The Red Hot Chili Peppers heet Unlimited Love. Er staan 17 nummers op. De nieuwe plaat van The Red Hot Chili Peppers is verkrijgbaar als CD en als dubbel-LP, in de kleuren black, clear, blue en indie red en als Deluxe Edition.

Ik heb een paar singles en een CD van The Red Hot Chili Peppers in de kast staan. Give it away is een botergeil nummer, waar ik graag op mocht dansen. The Red Hot Chili Peppers traden vroeger wel eens bijna naakt op, met alleen een sok om hun lul. Grappig was dat. Ik heb The Red Hot Chili Peppers ook een paar keer live gezien. De eerste keer was op Pinkpop in 1988. Daarna nog op 5 maart 1990 in de Hanenhof in Geleen. Ook zag ik The Red Hot Chili Peppers op Pukkelpop. Toen hadden The Red Hot Chili Peppers hoge hoeden op, waar vuur uit kwam. Dat was toen best wel spectaculair, want Rammstein bestond nog niet. De enige keer dat ik bang was vertrappeld te worden door een op hol geslagen meute, was bij een optreden van The Red Hot Chili Peppers op Pinkpop in 2006. Daar zag ik ze later nog een keer. De laatste keer had Flea, de bassist van The Red Hot Chili Peppers, een kekke bodysuit aangetrokken, van Nederlandse makelij. Flea, de bassist van The Red Hot Chili Peppers, speelt af en toe ook in films. In de bijzonder grapzame film The Big Lebowski speelde Flea een nihilist. Dat was leuk.

Gitarist John Frusciante is weer terug bij The Red Hot Chili Peppers. Als gitarist van The Red Hot Chili Peppers loop je een verhoogd overlijdensrisico. Leden van The Red Hot Chili Peppers hebben namelijk aan de drugs gezeten en hun vroegere gitarist Hillel Slovak stierf aan een overdosis. Wanneer The Red Hot Chili Peppers naar Nederland komen, gaan ze altijd effe langs bij Henk ‘Hanky Panky’ Schiffmacher, voor een nieuwe tatoeage. The Red Hot Chili Peppers hebben bijna net zoveel tatoeages als het hele Nederlands elftal. Anthony Kiedis, de zanger van The Red Hot Chili Peppers, heeft altijd ruzie met Mike Patton, de zanger van Faith No More. De peetvader van de zanger van The Red Hot Chili Peppers is Sonny Bono. Zanger Anthony Kiedis van The Red Hot Chili Peppers had relaties met Sinéad O’Connor, ‘Sporty Spice’ van The Spice Girls, Yohanna Logan, het Australische model Helena Vestergaard en Heather Christie, met wie hij een zoon heeft, genaamd Everly Bear. Anthony Kiedis van The Red Hot Chili Peppers claimt met meer dan honderd vrouwen het bed te hebben gedeeld. Daar moesten Lemmy van Motörhead en Gene Simmons van Kiss altijd heel hard om lachen. 

The Red Hot Chili Peppers gaan ook weer op tournee en spelen vrijdag 10 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Er zijn nog kaarten. The Red Hot Chili Peppers hebben ook een nieuwe plaat uit, of had ik dat al gezegd?

DJ 45Frank

Een gedachte over “Give it away

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s