Nieuw album van en documentaire over Spasmodique in aantocht

Spasmodique verrast de eerste werkdag van 2022 met het uitbrengen van een nieuwe single: City Park Murders. Het is het eerste werk van de roemruchte Rotterdamse band sinds het uitbrengen van het album Six in 2016.

De video bij het nieuwe nummer van de Rotterdammers oogt als een mix van goth in de sfeer van Edgar Allen Poe en modernere hartslag verhogende literatuur als American Psycho. We zien Ritsema dolen door een park, suggestief met zwart leren handschoenen aan…

MuziScene belt met zanger/gitarist Mark Ritsema om te horen of er na de single meer volgt. Hij legt uit dat Spasmodique in 2021 het 40-jarig bestaan vierde. Dat had gepaard moeten gaan met een tour en een nieuw album. Het geplande feestje ging om bekende redenen niet door. Daarom maakt de band zich nu op voor een uitgestelde viering met een nieuw album én een documentaire. En natuurlijk hoopt de band in 2022 weer live te kunnen gaan spelen. Bekijk de onderstaande video voor de uitleg van Mark Ritsema…

Een gedachte over “Nieuw album van en documentaire over Spasmodique in aantocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s