Nee, we zijn niet aan de drugs

Het klonk gewoon gezellig: Left of the Dial – The Christmas Special. Geen idee wat het precies moest worden, maar als je een goeie titel hebt, waarom zou je het dan niet gaan maken? Dus zijn we aan de slag gegaan met een uur durende kerstspecial. In het begin was er nog wel een vaag plan om er een verhaallijn in te krijgen, maar gaandeweg werd het steeds moeilijker om die vast te houden. We wilden namelijk ook elke band die op het Left of the Dial-festival heeft gespeeld voorbij laten komen. 

Het resulteerde in een wonderbaarlijke pastiche van bizarre filmpjes waarbij je je heel goed zou kunnen afvragen of we misschien aan de drugs zijn. Dat is niet zo. Al zou je het ons na de laatste persconferentie ook niet kwalijk nemen als het wel zo was, vind ik. Hieronder alvast een eerste indruk die we speciaal voor MuziScene maakten.

Donderdag om 21.00 uur zenden we de kerstspecial uit via het Left of the Dial YouTube-kanaal. Als je na het zien van de preview nu al zeker weet geen zin te hebben om je door 100 vreemde filmpjes heen te worstelen, kun je ook tegen tienen pas inschakelen: dan kondigen we 10 nieuwe namen voor Left of the Dial 2022 aan. Die hebben we alvast binnengehaald én we hebben ook nog eens een extra festivallocatie voor volgend jaar geregeld. We hebben het kortom veel te druk om aan de drugs te gaan.

Left of the Dial – The Christmas Special
Donderdag 23 december 
21.00 uur
https://www.youtube.com/leftofthedial

Minke Weeda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s