FF bellen met: Arjen van der Straaten van streamingplatform Gârden

Liefhebbers opgelet! Lockdown of niet, woensdagavond 22 december kun je een show zien van de Rotterdamse punkfunksensatie Smudged. De sessie is live en wordt 21 uur uitgezonden door het nieuwe Rotterdamse streamingplatform Gârden. Kaarten zijn gratis, in ruil voor wat info.

Maar wat is dat nieuwe streamingplatform? Wat willen ze bereiken en denken ze nu echt dat concertliefhebbers nog smachten naar gestreamde shows? MuziScene belde ff met Initiatiefnemer Arjen van der Straaten om hem het ons in deze video haarfijn uit te laten leggen.

Een gedachte over “FF bellen met: Arjen van der Straaten van streamingplatform Gârden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s