Vestrock maakt nieuwe namen bekend

Dat de driedaagse editie niet in het reguliere weekend kon doorgaan, betekende niet dat de organisatie van Vestrock, het intieme boutique festival in het Zeeuws- Vlaamse Hulst, bij de pakken ging neerzitten. Men kwam met een nieuw concept: Vestrock Downtown.  

In hartje Hulst, op het plein naast de kerk, wordt op 5 en 6 november 2021 een tweedaags festival in tenten georganiseerd met onder andere De Staat, Chef’Special, Joe Buck, Hang Youth en Mental Theo.  
Eind september volgde al het nieuws dat het festival wordt verplaatst naar het terrein naast de brandweerkazerne, even buiten Hulst, en inmiddels zijn ook nieuwe namen aangekondigd.

De nieuwe namen zijn: Kriss Kross Amsterdam, Paceshifters, School Is Cool, Sophie Straat, Savine, De Hobbyisten, Designer Violence en Winson Blue 

Daarmee komt het totaal aantal acts op twintig. Heeft de organisatie nog een paar troeven achter de hand, of mogen we de line-up hiermee als voltooid beschouwen? 

Affiche Vestrock Downtown

MuziScene reist begin volgende maand af naar Zeeuws-Vlaanderen om, behalve te genieten van, verslag te doen van deze bijzondere Vestrock-editie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s