Vestrock maakt eerste namen bekend

Vestrock wordt dit jaar in november gehouden. Kleinschalig, in het hart van het historische centrum van Hulst, onder de naam Vestrock Downtown. Het festival staat al bekend als intiem en gezellig, daar komt naar verwachting nog een schep bovenop in deze opzet.

De kaartverkoop is intussen gestart en vandaag maakt Vestrock ook de eerste namen van de line-up bekend. Het aantal kaarten is beperkt, dus al je er bij wilt zijn, aarzel dan niet te lang. In eerste instantie komen alleen combikaarten voor de beide festivaldagen vrijdag en zaterdag 5 en 6 november beschikbaar.

Naar Hulst komen:

Chef’Special
De Staat
DIRK.
Donnie
Dopebwoy
Frans Duijts
Joe Buck
Hang Youth
Maan
Mental Theo
Ramkot
Tessa Dixson

Een gedachte over “Vestrock maakt eerste namen bekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s