Ook Metropolis moeten we nog missen dit jaar…

Metropolis gaat helaas niet door dit jaar. Als troost is er een concert in het Zuidplein Theater dat via een livestream te volgen is.

Via d Rotterdamse online-kanalen OPEN Rotterdam en Operator Radio is op zondag 4 juli vanaf 19.30 uur het programma te volgen. Het krijgt volgens de organisatie van het festival een ‘talkshow-karakter’ waarin naast live muziek ook gesprekken met artiesten worden gevoerd.

Acte de présence geven onder andere Froukje en Luka. Zij introduceren op Metropolis elk op hun beurt Philippine (countrypop) en Mia Porter (indie-folk). Ook de Rotterdamse indie-lovebaby Nagasaki Swim ontbreekt uiteraard niet op de line-up en voor liefhebbers van beats en flows staat bijvoorbeeld Kevin & The Animals op het programma. Voor elk wat wils dus, in een avondvullend programma met veel aandacht voor Rotterdams talent.

Meer informatie vind je op de website van Metropolis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s