Muse, Den Haag, 2 december 1999

De jongens van Muse zijn of moe, chagrijnig en verlegen of gewoon erg arrogant. In de nightliner die geparkeerd staat naast het Nederlands Congresgebouw zitten drie bleke Engelse gastjes. Hun debuutplaat is net uit en ze staan vanavond in het voorprogramma van de Amerikaanse band Live. Als we de bus binnen gaan kijken ze nauwelijks op. Ze hebben niet veel zin in ons. 

Muse by Michel Mees

Ik krijg nog net een slap handje van de heren maar mijn assistente wordt totaal genegeerd. Vermoeid sloffen ze de bus uit. Buiten, op het winderige parkeerterreintje, lijken ze iets te ontdooien. Er worden wat geintjes gemaakt en het lukt zowaar ze lachend op de foto te zetten. Ik hoop voor ze dat het er vanavond wat energieker aan toe gaat, anders wordt ’t nooit wat met die gasten. 

Over… Beeldverhaal

Michel Mees is fotograaf. De afgelopen 25 jaar fotografeerde hij talloze binnen- en buitenlandse artiesten. Tegenwoordig is hij voornamelijk buiten de muziek bezig als fotograaf maar speciaal voor MuziScene blikt hij hij terug op zijn omvangrijke oeuvre. Wat zien we? Hoe kwam het beeld tot stand? De making of... verteld door de Meester zelf.
Neem voor meer werk van Michel ook eens een kijkje op http://www.michelmees.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s