Gaat Low nog gruiziger?

Low licht vandaag een eerste tipje van de sluier van hun nieuwe album dat dit najaar verschijnt. Een mooi moment om ons gesprek met Mimi Parker en Alan Sparhawk nog eens terug te lezen waarin we toen – na het verschijnen van hun veel besproken en door critici bejubelde album Double Negative – de vraag al stelden of zij nóg verder zouden durven gaan in het vergruizen van hun feeërieke muziek. Vandaag krijgen we op die vraag naar verwachting een eerste definitieve antwoord op. Luister maar naar Days Like These.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s