Genezing

Ons kantoor is een soort Villa Kakelbont geworden. We hebben namelijk de goede gewoonte om bij elke feestelijke gelegenheid de boel te versieren en alles wat het zicht op de computers niet direct belemmert, gewoon te laten hangen. Het is een vrolijke mix van Halloween-slingers, Koningsdagvlaggetjes, posters voor de verkiezing van Prins(es) Carnaval, glittergordijnen van Oud & Nieuw en onder de bank ligt nog wat hartjesconfetti van Valentijnsdag. En dan is er nog een verzameling aan decoraties die we voor speciale themafeestjes hebben gemaakt. Niet dat we op kantoor grote feesten geven, verre van dat zelfs, maar we hebben ergens in het afgelopen jaar besloten gewoon alles te vieren. Zelfs als dat betekende dat er één persoon in een versierd kantoor zat en de rest per Zoom meekeek. Alles zou snel weer normaal worden, dus waarom zou je er in de tussentijd niet gewoon wat van proberen te maken, dat was het idee.

Een van de meeste fanatieke versierders was onze marketingmedewerker Mink. (Ja, hij heet Mink, ik heet Minke, dat is heel verwarrend, dat was ons ook al opgevallen, maar daar kunnen we weinig aan doen.) Kwam je bijvoorbeeld naar kantoor toe om wat verkochte merchandise te versturen, kon het zomaar gebeuren dat je je – dankzij Mink – door een haag van kerstballonnen heen moest werken. Dat gaf toch een beetje kleur aan het leven.

Deze week is Mink jarig en omdat we zo blij zijn met zijn harde werk, mocht hij zelf een thema kiezen voor de versiering van het kantoor. Het versieren moet de jarige natuurlijk aan anderen overlaten en kennelijk zat hem dat dwars, want hij heeft het ons heel moeilijk gemaakt. Vanochtend liet hij weten te kiezen voor het mooie, maar vrij cryptische thema ‘genezing’. We hebben tot vrijdag om uit te vogelen wat hij precies bedoelt, maar voor de zekerheid ben ik alvast begonnen met aspirines aan een slinger te rijgen. Hopelijk zitten we daarmee een beetje in de goede richting.

Een echt feest gaat het niet worden, maar Mink verdient wel wat extra waardering, dus als er mensen zijn die hem ter felicitatie een genezend kaartje willen sturen: het adres van Rotown staat op de website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s