Door de ogen van Minke Weeda

Directeur van Rotown Minke Weeda gaat een blog verzorgen op MuziScene.nl. Nu de eerste prikken zijn gezet hopen muziekliefhebbers dat de weg terug naar normaal zo kort mogelijk zal zijn. Hunkerend naar het moment dat we Rotown weer in kunnen en ons door de mensen heen een weg naar het podium moeten wurmen. We kunnen niet wachten…

Minke Weeda neemt ons in haar column mee op het hobbelige pad dat hopelijk zo snel als kan terug naar normaal leidt. Dj, fan van The Ramones, directeur van Rotown, eigenaar van de Rock n Roll Highschool: duizendpoot Minke Weeda vormt met al haar activiteiten en niet te stuiten positiviteit een spil in de Rotterdamse muziekwereld. En zij kan ons als geen ander deelgenoot maken van wat er zich achter de schermen afspeelt, op de weg naar normaal.

In haar eerste column vraagt zij de overheid duidelijk te zijn. „Onze bezoekers denken soms dat wij meer weten over de maatregelen die er wel of niet aan zitten te komen. Dat kon niet minder waar zijn. Alle poppodia moeten net als iedereen de persconferentie afwachten om te horen of er weer concerten mogelijk zijn. Vaak duurt het daarna zelfs nog dagen voordat het duidelijk is wat de voorwaarden voor het organiseren van een evenement precies zijn. Die onzekerheid is wat ons werk het afgelopen jaar het moeilijkst heeft gemaakt.”

De eerste column van Minke Weeda vind je op MuziScene.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s