Jennifer Castle – Monarch Season

De Canadese singer-songwriter Jennifer Castle is in haar land een bekend en gevierd artiest. Monarch Season is inmiddels haar zesde album. Tijdens haar carrière werkte ze met talrijke Canadese collega’s samen; mensen die bij haar meisje-gitaartje-folk passen, tot en met de noise van Fucked Up. Dat spreekt natuurlijk voor haar.

Monarch Season is een ultra rustige folkplaat waar we Castle meestal enkel begeleid door een akoestische gitaar haar heldere stem horen uitnutten. Een enkele keer valt een mondharmonica bij, dan eens een piano. Niets om echt opgewonden over te raken. Met dromerige teksten over vlinders uiteraard, en over emoties in simpele rijm; Did you lock my heart up, and throw the key away, did you break me to pieces, like moonbeam or ray. Nee, echt niks om over opgewonden te raken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s