THE BIG BLOWOUT – because 2020 can suck it

Sinds jaar en dag organiseert Poppodium Rotown op de één-na-laatste dag van het jaar het oudejaarsfeestje The Big Blowout. Normaal gesproken zou dat dit jaar ook weer plaatsvinden op 30 december, maar als er een jaar suckt, dan is het 2020 wel. Niet getreurd, want de dames en heren van Rotown hebben er iets op bedacht om de traditie voort te zetten. Wederom is het gratis, maar je moet je wel aanmelden…

Rotown heeft het volgende oproep op social media geplaatst onder de kop: ZOOM FIGURANTEN GEZOCHT.

Voor ons oudejaarsfeestje The Big Blowout zoeken we figuranten. Normaal gesproken zouden we op 30 december in Rotown het jaar alvast afsluiten met de beste nieuwe bands, de gezelligste mensen en het koudste bier. Nu die onderdelen niet allemaal in grote getale tegelijk in onze zaal kunnen zijn, doen we het gewoon een beetje anders. En daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

We zoeken 50 mensen die op vrijdag 27 november 19:00 uur deel willen nemen aan een Zoom-meeting van ongeveer 20 minuten waarin we met z’n allen acteren dat we naar de beste band ooit in Rotown aan het kijken zijn.

Zo simpel is het. Er zijn dus eigenlijk maar drie dingen nodig om mee te doen:

– Je moet vrijdag 27 november 20 minuten beschikbaar zijn
– Je moet Zoom hebben en een camera op je telefoon/computer/laptop/tablet
– Je moet je kunnen herinneren hoe enthousiast je mee deed tijdens concerten in Rotown

De opnames van deze Zoom-sessie worden gebruikt tijdens de uitzending van The Big Blow Out op 30 december.

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar thebigblowout@rotown.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s