Left of the Dial haalt Nederlandse toppers binnen

Het gaat door. Het gaat hopelijk echt door, Rotterdams eigen showcase festival Left of the Dial. Allei seinen staan nog steeds op groen. Op 16 en 17 oktober komt een lange lijst puike bands naar de Maassilo. Verschillende spannende acts uit het buitenland hebben helaas moeten afzeggen. In ruil daarvoor heeft het festival een hele serie Nederlandse toppers weten te strikken om naar Rotterdam te komen.

BDRMM, Damefrisør, Deep Tan, Eyesore & the Jinx, Folly Group, Home Counties, Italia 90, John, Krush Puppies, Legss, Souki, Talk show & VLURE zijn acts die zijn afgehaakt. Ook PVA, het nieuwe wonderkind dat onder de vleugels van Sppedy Wunderground mag opgroeien, laat zich nog even niet zien in Rotterdam.

In ruil voor al dat leed mogen de gelukkigen die een kaartje in hun bezit hebben gaan genieten van Fleur (NL), Francis of Delirium (LU), Hugs of the Sky (BE), Kalaallit Nunaat (NL), Lars and the Magic Mountain (NL), Lewsberg (NL), MICH (NL), Paceshifters (NL), Paracetamøl (NL) en Wodan Boys (NL). En Rotterdams eigen Rats on Rafts mogen, ongetwijfeld tot hun grote genoegen nu zonder koptelefoon op hun hoofd, de sterren van de hemel gaan spelen.

Foto Niek Hage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s