Death Bells – New Signs Of Life

Interessante informatie hoor, in zo’n bandbiografie. En die zal ik voor de vorm met u delen: Death Bells is in 2015 ontstaan vanuit de samenwerking tussen twee Australische muzikanten. Mag ik u voorstellen aan Will Canning en Remy Veselis. Tot zover het papierwerk.

Jammer genoeg moeten we het dan ook over de reden van deze biografische informatie hebben, want het nieuwe album dat deze Aussies produceren is namelijk niet bepaald om over naar huis te schrijven.

Dillema: Ben je kritiekloos fan van The Killers, DIIV, Editors en Interpol? Koop deze plaat. Ben je fan van The Killers, DIVV, Editors en Interpol met een klein beetje verstand? Luister dit album, al is het alleen maar om te zien op wat een gigantisch hoog niveau je helden staan, en wat een belachelijk figuur je kunt slaan wanneer je met een instrument in de hand je helden zielloos probeert te kopiëren.

New Signs Of Life van Death Bells is een lachwekkende loot aan de boom der postpunk bands die de afgelopen jaren zijn best doet om wortel te schieten. Waarmee overigens het respect voor bands als Shame, Protomartyr, Fontaines DC en The Twilight Sad alleen maar groeit.

Een gedachte over “Death Bells – New Signs Of Life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s