Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths

Rats On Rafts kondigt hun derde album aan met de achtenswaardige titel Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths. De plaat komt in januari 2021 uit op hun eigen label Kurious Recordings en buiten de Benelux op Fire Records.

Om de aankondiging kracht bij te zetten is vandaag een eerste single verschenen met een refrein dat je na een keer horen gegarandeerd en hoogst irritant niet meer uit je hoofd krijgt: Tokyo, hu hu a ha! Het nummer is ontstaan is na een tour met Franz Ferdinand door Japan . „Diep onder de indruk van onze tijd in Tokyo was het moeilijk terug te zijn in Nederland. Alle impressies bleven muurvast als een bonk energie boven ons zweven, die op een dag explodeerde en waaruit Tokyo Music Experience ontstond. Toen konden we het gevoel aan en uit zetten” legt David Fagan uit.

De derde van de Rats heet Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths en verschijnt januari 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s