Team Left of the Dial stroopt SXSW af

Helaas, we moeten het deze week eens zonder een column van Minke Weeda doen. Zij is aan het bijkomen van het bezoek aan SXSW in de Verenigde Staten, waar zij samen met een team van Left of the Dial op zoek ging naar de nieuwste acts. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Vorig jaar gaf de delegatie uit Rotterdam een kijkje achter de schermen van hun bezoek aan het festival door elke dag een kort filmpje te maken. Het geeft een beetje inzicht in wat daar gebeurt. En misschien spot je nog wel de bands die we het afgelopen jaar allemaal langs hebben zien komen in Rotown en op Left of the Dial.

> Kijk de video’s van het team Left of the Dial terug over hun bezoek aan Austin, Texas en het showcase festival SXSW

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s