Die motherfucker die

En nou is het godverdomme afgelopen. Genoeg is genoeg. Hoogste tijd om een lijn in het zand te trekken en de verloedering en zedenverwildering een halt toe te roepen, ook en vooral in de muziek. Ik sluit me daarom met volle overtuiging aan bij reactionair.nl, Gezin in Gevaar, Monique Smit en Kim Feenstra en Belang van Nederland (BVNL) van Wybren van Haga (Wybertje for pestident!). Want niet alleen in de literatuur loopt het de spuigaten uit, vooral de populaire muziek is al tijden een poel des verderfs. Ik heb er een dagtaak aan om doodsbedreigingen de deur uit te doen, maar ‘time is on my side’, als zijnde zoekende op de arbeidsmarkt en ‘in between jobs’, zoals dat zo mooi heet.

Nou zullen jullie het misschien laf vinden dat ik onder de schuilnaam luldebehanger63 mijn doodsbedreigingen uit op social media, maar ik ben niet gek. Gebruik je je eigen naam, dan weten die fucking wokies je binnen no time te vinden en voor je het weet staat er zo’n beroepsidioot met een brandende fakkel aan je deur. Mij niet gezien.

Hup, aan de slag. Wie wat mij betreft het eerst uit de roulatie dient te worden genomen is de recidivist Nick Cave. Godsklere, wat een lamlul is me dat. Heb eens effe naar zijn Murder ballads geluisterd. Eén en al verheerlijking van moord en doodslag, te gruwelijk voor woorden. En meneer is kennelijk ook nog een liefhebber van sodomie. ‘I’ll crawl over fifty good pussies just to get to one fat boy’s asshole’. Hij geeft het nondedju gewoon toe! Opzouten. 

Astrid Nijgh, nog zoiets. Man man man… Als lesbienne (!) getrouwd met de homoseksuele (!) Ad van Besouw in 1977. Die feiten zijn wat mij betreft nog lang niet verjaard. Lust je nog peultjes? Ik doe wat ik doe is een onverholen lofzang op de prostitutie. ‘Zeg wees eens lief, wil je niet ff langer blijven/Dan leg je gewoon een meijer bij/Wees maar gerust, ik ben niet als die wijven/Die veel beloven en niks doen, da’s niets voor mij’. Miljaar, wat is er mis met de gewone, hardwerkende huisvrouw, die zorgt dat om half zes een warme hap op tafel staat en het huis aan de kant is? Weg ermee, die Nijgh.

Billy Idol, nog zoiets. ‘Oh, sweet sixteen/Little runaway girl’. Seksueel misbruik maken van een van huis weggelopen minderjarige. Hoe diep kun je als perverse ‘rockster’ zinken? Die kan ook een niet mis te verstaan mailtje verwachten. 

Maar het kan verdomme nog erger. Serge Gainsbourg, iemand? Lemon incest. Nou vráág ik je. Die Franse droeftoeter en geilneef moet gestopt worden. O, die is al dood zie ik. Da’s mooi meegenomen, scheelt weer wat werk. Brand maar lekker in de hel, viespeuk! Katy Perry. I kissed a girl and I liked it??? Tom Robinson. Glad to be gay??? Die hele lhbti-beweging, ik krijg er zwaar het zuur van. Wat is er mis met het heilige verbond tussen man en vrouw? Noem me gerust ouderwets, het zal me aan m’n harige reet roesten. 

De lijst die ik heb opgesteld is ellenlang, dus werk aan de winkel. Maar eerst een kaartje scoren voor ‘Muziekfeest op het plein’, een toonbeeld van goede smaak en deugdzaamheid. Zo kan het dus ook.

DJ 45Frank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s