Stuc in the middle with you

Hoera! Madonna komt naar Nederland! Driewerf joepie! Het inmiddels 64-jarige Amerikaanse nachtegaaltje speelt op vrijdag 1 en zaterdag 2 december ten dans in de Ziggo Dome. Tijdens deze Celebration Tour kwinkeleert de voormalige Queen of Pop zich door haar greatest hits heen. Holiday, Into the groove, True blue, Papa don’t preach, Vogue, je hoort én ziet Madge – wanneer je tenminste het lef en de pecunia hebt om ergens dichtbij het podium te komen – voor rond de 375 euro. Wie haar optreden als special guest tijdens het Eurovisie Songfestival 2019 nog op het netvlies en de gehoorgangen heeft staan en daar geen schele hoofdpijn aan over heeft gehouden, weet wat hem/haar te doen staat: als de wiedeweerga naar de ticketboer. ‘I hope you live to tell…

Wie ook niets liever wil dan acte de présence geven op het Eurovisie Songfestival, is John Lydon. De ex-Pistol wil zogezegd een gooi naar deelname doen als vertegenwoordiger van Ierland. Het evenement vindt ditmaal plaats in Liverpool. De plaatselijke grafdelvers hebben er naar verluidt een dagtaak aan om aarde aan te stampen, aangezien John Lennon en George Harrison nú al liggen te tollen in hun graf. ‘Punk’s not dead, it just smells rotten‘.

De voorheen als volkszanger bekend staande en al vele malen de belofte om te stoppen/emigreren gebroken hebbende Gordon ontpopt zich nu als de enige mongool tussen downies.

De zanger van het mij om volstrekt onduidelijke redenen immens populaire Goldband won onlangs de Popprijs tijdens Eurosonic Noorderslag, maar kwam tevens in het nieuws door tijdens een optreden op het podium coke te snuiven. Waarmee een grijsgedraaid riedeltje uit de popmuziek weerklonk: ophef-aandacht-excuus-nóg meer aandacht. Een vriend van me wist één en ander feilloos te duiden. ‘Coke snuiven op het podium is inmiddels net zo rebels of rock & roll als schuin de straat oversteken’.

Om al het bovenstaande in bewoordingen te vatten die het Haagse gezelschap Goldband waarschijnlijk als muziek in de oren zullen klinken: ik ga stuc.

DJ 45Frank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s