Bitter Moon & After 5:08 – Berliner Kinder

Een liedje steekt er met kop en schouders bovenuit, op deze sfeervolle door Brian Eno geïnspireerde ep van de Zwitserse bands Bitter Moon en After 5:08: In Dreams. De elektronische track past zo in het mooie Duitse repertoire van een label als Morr Music en schurkt aan tegen het werk van bijvoorbeeld Lali Puna. Het is zwoel ritmisch, en die sfeer wordt extra kracht bijgezet door de zachte, bijna fluisterende zang van een vrouwelijk klinkende stem. De track start statig, maar krijgt gaande weg meer vlees en bloed zodra de arpeggio’s hun werk gaan doen. Mooi liedje om ja aan te verwarmen als het buiten regent en stormt. Voorts telt de ep ambient georiënteerde stukken die warm en dromerig, en een enkele keer speels klinken, zoals de track Atmen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s