Feels like I’m in love

Van huis uit heb ik de heteroseksualiteit met de paplepel binnen gekregen. Blij toe dat ik in deze verwarrende tijden niet hoef te twijfelen aan mijn geaardheid, maar dat een en ander al een kleine zes decennia in steen is gebeiteld.

Dat heeft dan weer ten gevolg dat ik nogal snel verliefd raak, waarbij ik een interesse toon in wat men vroeger ongestraft ‘lekkere wijven’ mocht noemen. Een vergrijp waarvoor je tegenwoordig wordt gekielhaald, of met pek en veren besmeurd het dorp wordt uitgejaagd, daarbij nageroepen door leden van de woke gemeenschap. Ik besef terdege dat de tijden en mores zijn veranderd en dat ook in het geslachtsverkeer geldt: ‘bij twijfel niet inhalen’. Het kan verder ook geen kwaad wanneer er – alvorens tot vleselijke betrekkingen over te gaan – eerst een schriftelijk verzoek tot toestemming moet worden ingediend, dat later dient te worden vastgelegd in een notariële akte.

Toch mag ik hopen dat ‘die Gedanken‘ nog ‘frei sind‘ en een mens al eens mag dromen.

Eén van die dromen behelst in mijn geval een ‘ménage á quatre‘ met de gewaardeerde zangeressen Scarlett Johansson, Kylie Minogue en PJ Harvey. Seksgod zijnde in het diepst van mijn gedachten, zou ik in mijn fantasie in een urenlang minnespel verzeild raken, waarbij ik de dames ter wille van hun en mijn lustbeleving alle hoeken van een ruim bemeten sponde laat zien, met inachtneming van alle in de Kamasutra beschreven posities.

In de praktijk zou zo’n feest der zinnen voor mij waarschijnlijk na een handgeklokte 32,8 seconden voorbij zijn. Ik ben tenslotte ook maar een mens.

Soit. Bovenstaande mijmeringen laten helaas te weinig ruimte over om de lof te zingen van ‘Weather alive‘, het nieuwe, verrukkelijke album van Beth Orton. En jawel hoor. Alweer smoor.

DJ 45Frank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s