4 tips voor LOTD van…. Mitchell Quitz

MuziScene brengt je in de aanloop naar Left of the Dial elke dag tips van mensen die verstand van zaken hebben of er net als wij ook maar een gooi naar doen. Input om je verwarring bij het kiezen uit het blokkenschema enkel groter te maken.

Mitchell Quitz

(muzikant, speelt met Library Card op LOTD 2022) 

Sacrificial Chanting Mood

Zowel Alicia Breton Ferrer als Doortje Hiddema hebben de afgelopen jaren met verschillende bands laten zien dat ze enkel en alleen kwaliteit kunnen leveren. Dat je deze twee songwriters nu samen met een van Rotterdams beste drummers kan zien, is bijna een godsgeschenk. Een absolute must see van eigen Rotterdamse bodem dus! 

Zaterdag – Perron Left / 20:20-21:00

HighSchool

Neem de hopeloze romantiek van The Smiths, smeer er een laag 80’s goth over en besprenkel het met reverb. Dan kom je ongeveer in de buurt van de melancholische indiepop van HighSchool, mijn nieuwe favoriete band.

Vrijdag – Perron Main / 19:30-20:10
Zaterdag – Rotown / 21:20-22:00

Trader

Door nummers onder een laag gruis en distortion te verstoppen weet Trader hun sterke emo-songs nog bombastischer te maken. De perfecte band om je armen om jezelf heen te slaan en langzaam heen en weer te wiegen terwijl je je tranen probeert binnen te houden. 

Donderdag – Time is the new space / 23:30-00:10
Vrijdag – Roodkapje front / 17:40-18:20

The Bug Club

Maar een klein clubje bands heeft de gave om veel impact te maken met weinig bombarie. The Bug Club (ook een klein clubje van drie) mag zich met trots lid noemen van deze vereniging. En dat terwijl bombarie misschien wel het perfecte woord is om deze band te omschrijven: simpele, slimme en catchy liedjes, met ontzettend leuke teksten.

Vrijdag – Rotown / 21:20-22:00
Zaterdag – Perron Main / 19:30-20:10

Wil jij jouw tips delen met anderen? Stuur ze ons toe: muzisceneNL@gmail.com

> Lees ook de tips van: Dj Jony TrashCharlie Hoeben

7 gedachtes over “4 tips voor LOTD van…. Mitchell Quitz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s