4 tips voor LOTD van…. Charlie Hoeben

We tellen rap af naar de start van Left of the Dial 2022 en puzzelen ons suf in het eindeloos urgente aanbod van het festival. Vanaf vandaag brengt MuziScene je elke dag tips voor het festival van mensen die we verdenken van een een goede of juist wanstaltige smaak, verstand van zaken hebben of er net als wij ook maar een gooi naar doen. En dwingen ze er maar 4 te geven. Elke dag input om de verwarring bij het beslissen wat je rood omcirkelt in je blokkenschema enkel groter te maken.

We starten met de 4 van….

Charlie Hoeben

(muzikant, grafisch vormgever, fotograaf, Charlie & The Lesbians, tekstschrijver voor Rotown)

Maruja

Een explosieve, eigenaardige en verrassende mix van post-punk, alt-rock en jazz. Als ik deze beschrijving zelf zou lezen zou ik er waarschijnlijk niet naartoe gaan, maar toen ik het luisterde werd ik totaal omver geblazen en het is één van de interessantste dingen die ik in tijden gehoord heb.

Zaterdag – Perron Small / 23:40-00:20

Hotel Lux

Deze band heeft zich al eens in Rotterdam bewezen in het voorprogramma van Shame. De duistere sfeer van de nummers lijkt plaats te hebben gemaakt voor wat meer groove. Het is een geweldige band en ik ben benieuwd wat ze dit festival en in hun nieuwe album gaan brengen.

Vrijdag – Perron 2 / 22:00-22:40
Zaterdag – Arminius / 17:30-18:10

The Early Mornings

Heerlijk makkelijke, puntige en hoekige garage-liedjes. Soms wat lief en zoet, soms venijnig; juist deze afwisseling is een grote kracht die deze band vooruit stuwt. Ik verwacht een energieke show waar het plezier van afspat. 

Vrijdag – Time is the new space / 19:50-20:30

Zaterdag – Perron Left / 17:00-17:40

Rudy Zygaldo

Heerlijk weird, extreem muzikaal en vanzelfsprekende voetjes van de vloer zijn de dingen die meteen bij me opkomen als ik aan Rudy Zygaldo denk. Zijn opnames klinken geweldig, en ik ben erg benieuwd hoe dit zich naar een live optreden vertaalt; Het wordt sowieso erg interessant.

Vrijdag – FOO / 23:20-00:00
Zaterdag – Worm 1 / 18:10-18:50

Niet mee eens? Wil jij jouw tips delen met anderen? Stuur ze ons toe: muzisceneNL@gmail.com

> Lees ook de tips van: Dj Jony TrashMitchell Quitz

7 gedachtes over “4 tips voor LOTD van…. Charlie Hoeben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s