4 tips voor LOTD van…. Ronald Klootwijk

MuziScene brengt je in de aanloop naar Left of the Dial elke dag tips van mensen die verstand van zaken hebben of er net als wij ook maar een gooi naar doen. Input om je verwarring bij het kiezen uit het blokkenschema enkel groter te maken.

Ronald ‘Rotownald’ Klootwijk

(professioneel liefhebber)

Warm Graves

Dit trio met als thuisbasis Leipzig doet haar onheilspellende naam eer aan. Een ‘must see‘ voor fans van A Place To Burry Strangers en mensen die de synths van de jaren tachtig een warm, doch donker hart toedragen.

Donderdag – De Doelen Boven / 23:20-00:00
Vrijdag – Time is the new space / 23:10-23:50

Odd Couple

Deze oosterburen zijn niet in een hokje te stoppen: bombastische krautrock, garagerock en stoner gaan allemaal de blender in en daar komt een heerlijke in het Duits gezongen smoothie uit. Liefhebbers van Black Sabbath en Thee Oh Sees zullen het rietje erbij opvreten.

Donderdag – Roodkapje / 22:40-23:20
Zaterdag – Worm 2 / 19:00-19:40

Vero

Deze drie stoere chicks uit Stockholm halen de mosterd uit de jaren negentig. Als je Sonic Youth, The Breeders en PJ Harvey nog steeds grijs draait kan het ‘Vero-vakje’ blind worden aangevinkt in het blokkenschema.

Vrijdag – Roodkapje / 22:40-23:20
Zaterdag – V2_ / 19:30-20:10

Mystic Peach

Dit driekoppige monster uit Southampton zou zo een reïncarnatie van Nirvana kunnen zijn, niet alleen qua grunge-sound, distortion en fuzz, maar ook vanwege de uiterst flamboyante frontman Curtis Gale. Deze band gaat de zonnepanelen van het dak spelen, maar compenseert dat ruimschoots met de energie die vanaf het podium geleverd wordt. 

Vrijdag – V2_ / 21:00-21:40
Zaterdag – V11 / 18:50-19:30

Wil jij jouw tips delen met anderen? Stuur ze ons toe: muzisceneNL@gmail.com

> Lees ook de tips van: Dj Jony TrashCharlie HoebenMitchell QuitzEdwin Wendt

4 gedachtes over “4 tips voor LOTD van…. Ronald Klootwijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s