Jong Louis – Klusjesman, Het Album

Het is de missie van Jong Louis alias Jong Vloei om de humor en het plezier weer terug te krijgen in de Nederlandse hiphop-scene. Ten minste, dat zegt hij in een bericht bij zijn nieuwe plaat Klusjesman, Het Album. En die titel is op zich al best een goede start om grappig te zijn.

Ben jij nog niet uitgeluisterd op de plaatjes van De Jeugd? Dan moet je direct aan Jong Vloei want hij werkt ook samen met Bas Bron, de geluidstovenaar en leverancier van de meest funky beats denkbaar. Op die swingende basis zet Vloei zijn teksten vol grappen en grollen. Over een klusjesman natuurlijk, maar ook een pleidooi voor meer liefde voor Juffen en ook een inkijkje in het bestaan van een geheimagent. Als hij dan dus ook nog vocale – en vast ook morele – steun krijgt van mensen als Donnie, SpaceKees en Willie Wartaal, dan snap je dat dit een plaat is die je wilt opzetten bij de afwas. Want vaak zijn het ook nog gewoon liedjes om mee te zingen. Hartstikke leuke en opwekkende plaat en inderdaad een welkome afwisseling met de zichzelf soms wel erg serieus nemende macho-conculega’s van Jong Louis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s