Submit Eendracht Bluegrass Festival in de Metropolis

Festivalliefhebbers in Rotterdam kunnen hun lol op de komende weken. Kort wat nieuwtjes op een rij.

De line-up van één van de aardigste gratis bij te wonen festivals in de Rotterdamse buitenlucht Rotterdam Bluegrass Festival is compleet. In alfabetische volgorde kun je op 24, 25 en 26 juni op het Pijnackerplein is het Oude Noorden gaan bekijken:

Blue Grass Boogiemen (NL), Bob Wayne (US), Ferd Band (US), FlamenGrass (ESP), Gangstagrass (US), Henhouse Prowlers (US), Hills of Belgium (BE), Jesco (NL), Jesse Dayton (US), Jesus Evil Highway (NL), Jo Carley and The Old Dry Skulls (UK), Johnny & the Yooahoos (DE), Khorshid Dadbeh & Maurice van Hoek (IR/NL), Leadbeaters (NL), Legendary Shack Shakers (US), Lonesome Ace Stringband (CAN), The Long Gone Daddys (NL), Mary Lee Family band (DE/BRA), Morgan O’Kane (US), Ntjam Rosie (NL), The Old Ditch Riverhoppers (NL), The Often Herd (UK), Paris Texas (BE), Possessed By Paul James (US), Red Herring (NL), Sister Cookie (UK), Stillhouse Junkies (US), Sweet Joe Pye (NL), The Switchbacks (NL), Tennessee Studs (NL), Thee Scarecrows AKA (UK), Them Dirty Dimes (NL), Truffle Valley Boys (IT), Yellofox (NL), Yonderboys (DE)

Baroeg
Wie meer houdt van het hardere werk kan al zaterdag 28 mei gaan moshen en headbangen in Baroeg tijdens het Submit Fest. De line-up bestaat uit het neusje van de zalm in de (progressieve) metalcore en alternative metal: InVisions (UK), Cold Night For Alligators (DK), Exist Immortal (UK), Another Now (NL), Changing Tides (NL), Reformist (NL) en Mountain Eye (NL).

Metropool
Zondag 3 juli zien we jullie allemaal, ja, al-le-maal, in het zonnetje in het Rotterdamse Zuiderpark tijdens Metropolis. De eerste namen van wat we er kunnen gaan bewonderen zijn intussen bekend en natuurlijk is het weer zo divers als het maar kan: Everyone You Know (UK, mixt stijlen als hiphop, UK garage, grime, dance en punk tot een extreem dansbare nieuwe sound), Hang Youth (NL, punkrock), Horsegirl (VS, indie), Mourning [A] BLKstar (VS, mix van gospel, jazz, funk, en poëzie), Yumi Zouma (NZ, dromerige indiepop).
UPDATE – Deze nieuwe namen zijn toegevoegd: Dragonfruit (NL, r&b), Fatdog (UK, krautrock), The Lathums (UK, indie), The Vices (NL, indie), They Hate Change (VS, rap) en Tramhaus (Rotterdam, postpunk).

Eendracht
Nog even wachten, ook op het bekendmaken van het lokale talent dat we kunnen gaan bekijken, maar ook het onvolprezen Eendracht Festival is na twee frustrerende jaren terug. Zet 21 juli maar alvast in je agenda, en dan hebben we alvast een date op en rond het Eendrachtsplein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s