Weer 21 volkomen onbekende namen voor Left of the Dial

Behoor jij tot het selecte groepje mensen dat door Left of the Dial is betrapt op het stiekem bekijken wat er onder die berg posters in Rotown verborgen zit? Ja, probeer daar nu maar eens vanaf te blijven. Maar veel wijzer werd je er waarschijnlijk niet van, want alleen voor echt doorgewinterde insiders zeggen de 21 nieuwe namen die het showcase festival zaterdag 23 april toevoegde misschien iets.

Het festival maakt handig gebruik van het feit dat de popzalen in Rotterdam dit weekeinde weer eens vol lopen met muziekliefhebbers voor Motel Mozaïque. De pamfletten met de waarschuwing ‘NIET achter deze poster kijken’ zal in elk geval niemand zijn ontgaan. En misschien nieuwsgierig hebben gemaakt wat voor festival dat dan eigenlijk is. Welnu, het is een festival dat bij uitstek de muziekliefhebbers op hun wenken bedient die graag nieuwe dingen in een breed aantal stijlen willen ontdekken. Een beetje Motel dus, maar misschien meer cutting edge.

Welke namen zijn er nu bijgekomen? Dat zijn:
Bobbi Lu (UK)


Boyo (US)

Brooke Combe (UK)

Chuckamuck (DE)

Die Verlierer (DE)

Dommengang (US)

Geo (NL)

Hachiku (AU)

Hallan (UK)

Holm (DK)

Hotel Lux (UK)

Liiek(DE)

Lucy Kruger & The Lost Boys (ZA)

Michael Georgian (UK)

Mush (UK)

My Ugly Clementine (AT)

Odd Couple (DE)


SKROETBALG (NL)

SNAYX (UK)

Trader (DK)

en tot slot nog Rifle (UK).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s