Borokov Borokov – De Verkeerde Fout

Je gaat dit keileuk vinden of je bent het al heel snel kotsbeu. Hoe communiceer je effectief de boodschap dat je jezelf niet te serieus neemt? Dan ga je in je blote kont op de hoes van je album staan, noemt die plaat De Verkeerde Fout en maakt muziek met een attitude dat je het alleen voor je eigen plezier doet en never nooit iemand naar gaat luisteren. Maar dan heb je ook wat.

Gents trio Borokov Borokov mixt een beetje Melt Banana en The Go! Team met ingrediënten van De Jeugd van Tegenwoordig, nodigt een stal van mensen uit om muziek mee te maken, maakt teksten voor de liedjes en voor de hoes vol onnavolgbare humor, noemt een nummer Grappige Man en laat een hard huilende meneer horen, en plaatst alles op een basis van uitzonderlijke elektronische klanken. Het resultaat is knettergek met een hoofdletter K. Met heus hele smakelijke liedjes ertussen, zoals uitspringer ぜんぶ、できる met Kanna Sato. Prachtige knettergekke videoclip ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s