Russische band moet afhaken voor Peel Slowly And See

Artiesten uit Oekraïne én Rusland worden getroffen door de oorlog tussen beide landen. Voor de Russische band Lucidvox betekent het dat zij niet naar Leiden kunnen komen voor het festival Peel Slowly And See dat 19 maart wordt gehouden. Het festival laat in een verklaring het volgende weten: ‘Peel Slowly And See stands with them in their powerful appeal for peace, diversity and cultural exchange. We also stand in solidarity with the people of Ukraine in these devastating circumstances. It is hard to focus on preparation of our upcoming festival, but we are convinced that coming together, building cultural bridges, opening doors & connecting people through art is the way forward..

Lucidvox zegt het volgende op hun Facebookpagina:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s