Basia Bulat – The Garden

De Canadese zangeres gezegend met een wonderschone stem Basia Bulat verzamelt op haar zesde album The Garden een paar liedjes die ze eerder uitbracht. Ah, denk je dan, zo’n greatest hits die overbodig opzij kan worden geschoven. Maar dan hebben we het mis. Bulat voert de liedjes uit volledig begeleid door prachtig geschreven partijen voor strijkinstrumenten en heel af en toe een akoestisch gitaartje er bij. Dat schept al een omgeving waarbinnen haar stem nog meer dan normaal mag schitteren. Maar dan zingt ze die liedjes ook nog eens met nog meer intensiteit en die combinatie maakt The Garden een bijzonder plaatje dat het beluisteren meer dan waard is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s