Dat hoort Wende Snijders wel vaker

Gedurende de vakantieperiode zal de column Beeldverhaal niet wekelijks maar om de week verschijnen. Daarom plaatsen we hier in de weken dat er geen Beeldverhaal is een leuke anekdote van een ontmoeting met een (pop)ster door één van onze lezers. Deze week een ontmoeting tussen Wende Snijders en Theo Stepper in De Doelen in Rotterdam. Het plaatje moet u er zelf bij bedenken.

Door: Theo Stepper

Als een kleine wervelwind kwam ze mijn ooghoek binnen dansen. Geamuseerd keek ik op. Dat lijkt Wende Snijders wel, dacht ik. Bijna begroette ik haar, maar als ze het al was, dan kende ik haar wel, maar zij mij niet. Even later stond ze naast me. ‘Ik ben Wende Snijders’, zei ze tegen de dame achter de balie die haar vragend aankeek. 

Ik stootte haar aan. ‘Nee! Bent u echt Wende Snijders?’ hoorde ik mezelf zeggen. ‘Dat is ook toevallig. Ik wilde het zojuist vragen, maar ik dacht dan zegt ze dat hoor ik wel vaker.’  Ze knikte beleefd. ‘Ja.’  Ik ging verder: ‘Dus zei ik maar niets. Ik twijfelde ook, want ik dacht dat u veel langer was.’ Weer knikte ze en lachend zei ze: ‘Ja, dat hoor ik wel vaker.’ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s