Perrin – High On Glitter

Kijk, de relatie met Hongarije is momenteel niet je dat, maar laten we er vooral voor zorgen dat we in gesprek blijven, en de gematigde krachten in het land de kans geven om het land tot zinnen te brengen. Hierbij dus onze bijdrage daaraan, in de vorm van een glimmende recensie voor de nieuwe ep van disco formatie Perrin, uit Boedapest.

Bekijk vooral de video bij het liedje Shine, onder deze recensie. Deze gasten hebben de goede moves, deze heren weten wat funky is, deze heren hebben een gevoel voor humor en zijn tot op het toilet en in de weide met pony’s aan toe goed met hun muziek bezig!

High On Glitter telt zes stomend dansbare tracks met als hoogtepunt de slap bass in Shine. Het is een Hongaarse kopie van Daft Punk meets Roosevelt meets Pharell. Niks mis met zo’n vet funkend gezelschap. De single wordt op de ep voorafgegaan door Dirty L’amour waarin de baslijntjes dit keer uit een keyboard komen maar niet minder swingen, ook geholpen door het vriendelijke knikje naar Nile Rodgers op gitaar. Of wat dacht je van de aalgladde discopop in Zen Mode: Perrin beheerst tot in de puntjes alle middelen om een vet klinkende discotrack neer te zetten.

Perrin – de naam waaronder Soma Palotai zijn muziek uitbrengt – levert met High On Glitter de soundtrack voor een melige drankovergoten zwoele zomernacht. Hij jat alles wat los en vast zit uit funk en discosferen, maar smeedt daarmee een lekker vet klinkend en tot in de vezels lekker dansbaar plaatje. Gewoon, uit Hongarije!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s