Rotownald figureert in nieuwe podcast

MuziScene-recensent en columnist Ronald Klootwijk alias Rotownald komt aan het woord in een nieuwe podcast-serie die gaat over concerten. Hij vertelt er over wat hij meemaakte rond een concert van Archie Bronson Outfit in Rotown.

De podcast Live Addicts On Air is een initiatief van Stéphan Lam, concertorganisator en ooit scribent voor Kindamuzik.net en Platomania. Je vindt de podcast via verschillende podcast-apps en platforms. In de serie komen mensen aan het woord die iets vertellen over hun belevenis tijdens een live-concert. Zo houden we als het ware de herinnering in leven van die bijzondere bijeenkomsten die wij ooit mochten beleven.

De podcast zoekt trouwens nog mensen die een mooi verhaal kunnen vertellen rond een concert. Daar hebben ze een mooi aanmeldformulier voor gemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s