BOA Gaat Live: Spasmodique dj-set

Vanaf maart dit jaar organiseert de 40-jarige Baroeg op de elfde van de maand telkens een stream onder de noemer BOA Gaat Live. Bands en acts die ooit op Baroeg Open Air stonden of die op 11 september a.s. zijn geboekt, zullen dan hun kunsten vertonen als dj.

Op dinsdag 11 mei wordt de dj-set bemand door een Rotterdamse cultheld: Mark Ritsema van Spasmodique. Met zijn legendarische band stond hij in 2016 op BOA en opende toen het hoofdpodium. Aankomende dinsdag is Ritsema dus te zien achter de draaitafels met zijn vinylcollectie.

Wij verwachten veel experimentele postpunk en new wave en zorgen dus, benieuwd als we zijn, dat we op tijd klaar zitten. Je kunt er ook bij zijn via de videosite Twitch op het kanaal van Baroeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s