Vrijheid

Driewerf hoera en laat de bazuinen schallen: de terrassen gaan open! De grauwsluier van de lockdown kan worden afgelegd en er gloort hoop voor al degenen die lang verstoken zijn gebleven van deze primaire levensbehoefte. Om wijlen Martin Luther King nog maar eens te citeren: ‘Free at last, free at last, thank God almighty, we’re free at last!’

We nemen er maar eens een inmiddels vergeelde dranken- en hapjeskaart bij en serveren met kwieke tred onderstaande versnaperingen uit. Voor niet-Limbofielen: proemevlaai = pruimenvlaai, een Limburgse delicatesse die bij ‘Heel Holland bakt’ telkens schromelijk over het hoofd wordt gezien. Proost, smakelijk en hopelijk niet tot ziens op een ic-afdeling in den lande.

DJ 45Frank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s