V11 brengt compilatie lp uit

Het Rotterdamse podium V11 heeft de afgelopen periode benut om bands de kans te geven opnamen te maken in het ruim van het lichtschip. Een selectie van die opnamen worden in het najaar uitgegeven als compilatie-lp.

In totaal hebben tot nu toe acht bands gebruik gemaakt van de mogelijkheid waaronder Speech Impediment, Global Charming, Pig Frenzy en Knife Massage. En er volgen er nog meer: V11 kan nog worden benaderd door bands die graag willen opnemen waarbij gebruik wordt gemaakt van de ruimte en apparatuur van het lichtschip- nota bene geheel gratis. Met deze activiteit wil V11 de muziekscene een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd, en zodoende blijven de faciliteiten van het podium niet ongebruikt.

Naast bands biedt V11 ook dj’s de kans om hun vaardigheden aan te scherpen op professionele apparatuur. In de avonden is er een lopend programma met dj’s. Overdag is er ruimte voor andere dj’s om te komen draaien.

Meer weten? Lees hier meer over de activiteiten van V11, en op die pagina staan contactadressen voor bands en dj’s die graag van het aanbod van het lichtschip gebruik willen maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s