King Gizzard & The Lizzard Wizard daagt fans uit

King Gizzard & The Lizard Wizard heeft zijn zestiende studioalbum aangekondigd. Het heet kortweg KG en zal op 20 november verschijnen. De zeskoppige Australische psych-rock band brengt tegelijkertijd een nieuwe single uit, genaamd Automation.

Hieronder kun het nummer vast luisteren en wellicht raak je geïnspireerd, want met de release van Automation geeft King Gizzard zijn fans de kans om het nummer te remixen en een eigen videoclip te creëren. De onbewerkte video- en audiobestanden zijn beschikbaar via de website van de band. De meest originele inzendingen worden vervolgens via de social mediakanalen van King Gizzard gedeeld. Bovendien wordt één video gekozen als officiële videoclip. Ga jij de uitdaging aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s