Marilyn Manson – We Are Chaos

In 1996 brak de inmiddels 51-jarige Brian Hugh Warner met zijn band Marilyn Manson definitief door als zelfbenoemde Antichrist Superstar met de single The Beautiful People. Maar zijn sterrenstatus doofde in de jaren daarna langzaam maar zeker, ondanks het feit dat de oppervleermuis keurig om de drie a vier jaar zijn plaatjes bleef maken. We Are Chaos is alweer zijn elfde album, maar of we daar nu blij mee moeten zijn…

Door: Ronald Renirie

In het genre is deze nieuwe poging van Warner zeker niet slecht, maar daar is alles ook wel mee gezegd. Want hoezeer hij ook zijn best doet om de songs in een massieve productie te verpakken terwijl hij ouderwets de longen uit zijn lijf schreeuwt, We Are Chaos klinkt toch vooral hopeloos gedateerd. Als een laatste poging om nog iets uit zijn tot mislukken gedoemde carrière te halen. En daar verandert zelfs een Beatle-esque track als Paint You With My Love niets meer aan. Einde verhaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s