Win Sun Racket van Throwing Muses!

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op Sun Racket, de nieuwe plaat van Throwing Muses*.

Op 4 september komt Sun Racket uit, de nieuwe plaat van Throwing Muses. De band van Kristin Hersh is slechts één van de namen waaronder zij muziek uitbrengt. Naast Throwing Muses speelt zij in 50 Foot Wave en brengt zij onder haar eigen naam soloplaten uit. In een interview met MuziScene vertelt Kristin Hersh dat zij bij het schrijven van liedjes voor elk van die drie verschijningsvormen een andere gitaar gebruikt.

Weet jij welke gitaar Kristin Hersh gebruikt bij het componeren voor welke verschijningsvorm? Stuur de juiste lettercombinatie voor 4 september 2020 – de dag waarop Sun Racket verschijnt – met je naam en adres naar MuziSceneNL@gmail.com onder vermelding van Throwing Muses. En vergeet niet onze pagina op Facebook te liken en/of ons te gaan volgen op Insta!

*Mogelijk gemaakt door Fire Records

Kristin Hersh als Throwing Muses
Kristin Hersh als… haarzelf, solo
Kristin Hersh als… 50 Foot Wave

2 gedachtes over “Win Sun Racket van Throwing Muses!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s