TOY – Songs of Consumption

Verzameling van acht liedjes die TOY uit Brighton inspireerden. Van The Stooges, Amanda Lear, Nico, The Troggs, Soft Cell, J.B. Thomas, John Barry en Serge Gainsbourg & Charlotte. Thuis opgenomen. Het klinkt als lo-fi electro, minimalistisch, vaak te vlak en vals gezongen met een blikkerige reverb er overheen. Verschrikkelijk.

Als het al niet uit verveling is geboren, veroorzaakt dat het wel. TOY bracht eerder dit jaar Happy In The Hollow uit, met eigen werk. Wil je kennismaken met hun werk, luister dan liever naar díe plaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s